اقا من این بازی رو نسب کردم سریال نامبر می خواد! یه با معرفت پیدا شه کمکم کنه این بازیو اجرا کنم.شخصا قول میدم مادی کمکشو جبران کنم!
این ایمیل منه! هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستمl3urda@yahoo.com
اقا من این بازی رو نسب کردم سریال نامبر می خواد! یه با معرفت پیدا شه کمکم کنه این بازیو ...
اقا من این بازی رو نسب کردم سریال نامبر می خواد! یه با معرفت پیدا شه کمکم کنه این بازیو اجرا کنم.شخصا قول میدم مادی کمکشو جبران کنم!
این ایمیل منه! هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستمl3urda@yahoo.com
هیلو (27th December 2009)
سلام دوستان من وقتی میرم تو بازی چند دقیق اولش خوبه اما بعد صفحه به شدت تکون میخوره و ماشین ها قابلکنترل نیست!!! کسی میتونه کمک کنه؟
سلامومیخواستم ببینم این gta iv مثل سایر بازی ها نصب آسونشم میاد؟؟؟؟؟؟؟من که هر کاری کردم نتونستم نصبش کنم.....![]()
سلام من وقتی روی بازی کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه و هیچ عملی انجام نمیشود و هیچ اروری هم نمی ده و 10 بارم از اول بازی رو نصب کردم اما همین تور بود به نضر شما مشکل چه خواهش می کنم کمکم کنید
سلام من این بازی رو نصب کردم ولی هنگام ورود به بازی این error میده لطفآ کمک کنید چیکار کنم ؟
TEXP70
Unable to create depth render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card
driver.
سلام میشه بیشتر و آسون تر تمضیح بدی من این کارو می کنم ولی انجام نمیشه ممنون می شم
سلام به همه دوستان
خسته نباشيد
خواستم بدونم اينكه صفحه بازي به شدت تكون ميخوره و ماشين ها رو نميشه كنترل كرد از چيه؟؟
آيا با نصب patch درست ميشه؟
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
كسي از دوستان نيست بتونه منو راهنمايي كنه؟؟
سلام
اقا من وقتی می خوام برم تو بازی یه صفحه باز میشه و از من کد اکتیو سازی می خواد
علاقه مندی ها (Bookmarks)