11/4/1388با سلام
پیشاپیش روز جمعه 12/4/1388 روز ولادت حضرت امام محمد تقی (علیه السلام) ملقب به جوادالائمه در سال 195 ه . ق به تمامی ملت غیور ایران و مسلمانان جهان تبریک عرض می کنم .
11/4/1388 با سلام پیشاپیش روز جمعه 12/4/1388 روز ولادت حضرت امام محمد تقی (علیه السلام) ملقب به جوادالائمه در سال ...
11/4/1388با سلام
پیشاپیش روز جمعه 12/4/1388 روز ولادت حضرت امام محمد تقی (علیه السلام) ملقب به جوادالائمه در سال 195 ه . ق به تمامی ملت غیور ایران و مسلمانان جهان تبریک عرض می کنم .
منم این میلاد خجسته ر و به عموم مسلمین جهان تبریک عرض می نمایم
منم تبریک می گم به همه مردم جهان.
H2O (2nd July 2009)
زینتِ بخشندگان، امام جواد (ع) می آید تا زمین مدینه، یک بار دیگر مولودی دیگر از نسل هابیل را به شادباش بنشیند. می آید تا چشمان آسمان را به روشنی سیمایش روشن شود و لاهوتیان و ناسوتیان را در شادی میلاد خویش فرو برد.
کبوتر دل در هوای طواف گنبد نورانی کاظمین، پر می گشاید تا همراه با فرشتگان الهی؛ حرم مطهرش را با بال های خود غبار بروبد و دیده را به ضریح او روشن سازد. در زاد روز مولود مبارک رجب، با یک آسمان نیاز از یگانه بی همتا می خواهیم در دریای بی کران بخشش جوادالائمه غرقمان سازد و در زمره شیفتگان واقعی او قرارمان دهد.
ولادت فرخنده و مسعود نهمين آيت سروری و پيشوای کرامت و بخشندگی، امام محمد تقی عليه السلام مبارک باد
باب المراد
غـم مـخور آمـد شفيـعي بر معـاد
حـق گشـوده از كـرم بـاب المـراد
گـوش كـن بر نغـمههاي جان فـزا
ذكــر لبها يـا مـحـــمّد يـا جــــواد
امام جواد(علیه السلام ):
«مَنْ أَصْغى إِلى ناطِق فَقَدْ عَبَدَهُ، فَإِنْ کانَ النّاطِقُ عَنِ اللّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللّهَ وَ إِنْ کانَ النّاطِقُ يَنْطِقُ عَنْ لِسانِ إِبْليسَ فَقَدْ عَبَدَ إِبْليسَ.»:
هر که گوش به گوينده اى دهد به راستى که او را پرستيده، پس اگر گوينده از جانب خدا باشد در واقع خدا را پرستيده و اگر گوينده از زبان ابليس سخن گويد، به راستى که ابليس را پرستيده است.
![]()
«یاجوادالائمهادرکنی »
نگارستان چشمانت حریمم گدای آن نظرهای رحیمم
من و آن لحظه سبزنیایش من و زلف تو و این دست خواهش
تووجدی جذبه ای تو ذات محضی توآن نور تجلیات محضی
نمودم خویش بر عشق تومنسوب بودحرزتودراین دل طلاکوب
زچشمان تودارم اجتهادم دخیل حلقه ی باب المرادم
H2O (2nd July 2009)
سلام من هم تبریک می گم.
سلام من هم تبریک میگم.
هم میلاد امام محمد باقر ، هم تولد خودمو
H2O (3rd July 2009)
ميلاد حضرت جواد ،باب الحوائج مبارك ...
![]()
H2O (3rd July 2009)
ولادت فرخنده و مسعود نهمين آيت سروری و پيشوای کرامت و بخشندگی، امام محمد تقی عليه السلام مبارک باد
H2O (3rd July 2009)
H2O (3rd July 2009)
علاقه مندی ها (Bookmarks)