دانلود نسخه جدید و نهایی ویندوز 8.1 با آخرین آپدیت ها - Microsoft Windows 8.1
| دانلود Microsoft Windows 8.1 x86/x64 9600.20821 February 2023|
| ویندوز به صورت فعال شده و همراه با جدیدترین آپدیت ها می باشد |
ویندوز 8.1 پس از استقبال گسترده از ویندوز 7 مایکروسافت این کمپانی عظیم به فکر ساخت ویندوز جدید شد و نام ان را ویندوز 8 گذاشت ، این ویندوز که سال گذشته در دسترس عموم قرار گرفت با توجه به تغییرات زیادی که در هسته ویندوز صورت گرفته بود آنچنان که باید و شاید مورد استقبال قرار نرگفت . برای همین مایکروسافت تصمیم گرفت که با ایجاد تغییراتی اساسی در ویندوز دوباره ان را احیا کند تا شاید پیش بینی های خود را در مورد فروش ان محقق کند. نام این ویندوز را ویندوز 8.1 می باشد. که البته در میان عام گاهی با نام ویندوز بلو نیز معروف شده است. زمان دقیق مایکروسافت برای عرضه این ویندوز اواخر مهر ماه بوده ولی این نسخه که نسخه کامل و نهایی ان نیز می باشد توسط یک هکر روسی از سایت مایکروسافت لو رفته و می توانید با خیالی راحت از نهایی بودن آن به دانلود و نصب این نسخه بپردازید. این نسخه که با بهبودهای موثری در عملکرد کلی ویندوز و رابط کاربری همراه است، قابلیت های چشمگیری را نیز برای کاربران ویندوز ۸ به همراه دارد. در این نسخه، بهبودهای بسیاری برای کاربران موس و کیبردی ویندوز و کسانی که بیشتر از محیط دسکتاپ برای انجام کارهای خود استفاده می کنند صورت گرفته است. بزرگترین تغییر در نسخه ۸٫۱ مربوط به بازگشت نیمه کامل دکمه ی Start ونیدوز و منوهای مربوط به آن با همان حال و هوای قدیمی است. ویندوز ۸ همواره قوی تر، ایمن تر، پرسرعت تر و دارای عملکرد بهتر مموری نسبت به ویندوز ۷ را دارا بوده است اما باید توجه داشت که حرکت مایکروسافت به محیطی مبنی بر فضای لمسی، ضررهایی را در جذب کاربران قدیمی خود که با محیط دسکتاپ فعالیت می کردند را ایجاد کرده است. شاید بتوان گفت ویندوز 8.1 بیشترین تمرکز خود را در جذب این کاربران داشته و بهبودهای مناسبی را برای کاربران مدرنیزه خود نیز انجام داده است. هم اکنون این ویندوز را از پاتوق یو می توانید دانلود نمایید.
✅ نام نرم افزار | ویندوز 8.1 | ❤️ تعداد دانلود | 67 |
⭐نسخه نرم افزار | مارس 2023 | 🔥 هزینه | دانلود رایگان |
✔️ نیازمند سیستم | ویندوز 8 به بالا | 🔆 حجم فایل | 3.79 + 2.87 گیگابایت |
روش نصب ویندوز 8.1
1- پس از دانلود با استفاده از نرم افزار Ultra ISO فایل ایمیج را باز کرده و روی یک دی وی دی خام رایت کنید و یا برای نصب از طریق فلش از نرم افزار Rufus استفاده کنید.
2- سیستم خود را Restart کنید و آن را با DVD-ROM راه اندازی کنید.
3- اقدام به نصب ویندوز کنید.
4- ویندوز به صورت خودکار اکتیو می شود.
بسته شامل ویندوزهای زیر می باشد ( 32 و 64 بیتی ) :
Windows 8.1 Single Language x86-x64
Windows 8.1 x86-x64
Windows 8.1 N x86-x64
Windows 8.1 Pro x86-x64
Windows 8.1 Pro N x86-x64
Windows 8.1 Enterprise x86-x64
Windows 8.1 Enterprise N x86-x64
Windows Embedded 8.1 Industry Pro x86-x64
Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise x86-x64
ماس ؟؟؟!؟!؟!
چه لحجه بریتانیایی غلیظی دارین !!!
مایکروسافت دیگه بعد از January ویندوز ۸.۱ آپدیت نکرد چطور شما آپدیت March گذاشتین ؟!؟!
اشتباه تایپی بوده و شد مارس عزیز ! در ضمن این گفته ( بعد از January ویندوز ۸.۱ آپدیت نکرد ) پچ های امنیتی عرضه میشه دوست عزیز و شامل اخرین پچ های امنیتی عرضه شده هستش ! لینک زیر
https://support.microsoft.com/en-us/topic/march-14-2023-kb5023764-security-only
-update-b5fc2c29-c147-493e-9151-f373d6d888fb
می خواستم بدونم
که چطور می تونم یک ویندوز داشته باشم در فلش
که بصورت 32و64 در. یک یواس بی فلش باشد
وهنگام نصب خودم هرکدومو انتخاب کنم همونو بنصبم
سلام بعضی از ویندوزها فایل ایزوشون به اینصورت که می فرمایید هستش که به دلیل حجم بالا ما قرار نمی دیم بزرگوار باید تو نت بگردید تا پیدا کنید
بله
4.00 GB چه ویندوزی پیشنهاد میشه؟
ممنون از سایت خوبتون
سلام پردازنده جالب نیستش والا 8 یا 10 خوبه
فقط دوتاسوال دتشتم ممنون میشم جوابمو هرچه زودتر بدید
سوال اولم
مشخصات لبتابم
Intel cor 5
سرعت 2.50 gh
لنووتینک پد نسل دو ودوهسته ای
رم 6
گرافیک انبرد intel hd 3000
سیستم 64 بیته
هاردش هم ssd هست
چه ویندوزی پیشنهادمیشه? ومناسبشه?
وایا ویندوز ده رو قبول میکنه واگه قبول میکنه بصورت روان اجرامیشه?
سوال دومم سایت شما دانلودبصورت نیمبها حساب میشه? واگه نمیشه لطفا پیگیری کنید چون سایتتان عالیه
ممنون میشم جواب واضح به همه بخش خای سوالم بدی
سلام ویندوز 11 بزندید دوست عزیز و نیم بها هستش ترافیک ، ویندوز 11 هم روان تر هستش و هم اینتفریسش خوشکل تره
سلام با سریال فعال نمیشه بعد از نصب باید فعال ساز دانلود و اکی کنید لینک زیر
فعال ساز ویندوز
اولیش اینکه من سیستمم
AMD64X2processor5000+2.60GHz
RAM4GB
HDD
ویندوز الانم ویندوز7 به غیر از این ویندوز دیگه چه ویندوز های میتونم نصب کنم رو سیستمم؟
دومیش این که ویندوز10 رو میخواستم نصب کنم ولی خطای لایسنس میزنه چکار کنم که درست بشه ؟
سلام ویندوز 10 هم میشه نصب کرد خطای لایسنس ربطی به این پست نداره دوست عزیزم ، ارورتون رو تو گوگل سرچ کنید به نتیجه می رسید
ویندوز 8.1 و 10 روی این سیستم عامل نصب میشن؟ کند کار میکنن بنظرتون یا خیر؟
AMD E-300 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.30 GH
RAM:4
سلام کمی سنگین خواهد بود ولی میشه
۱. برای سیستمم چه ویندوزی پیشنهاد میدید
Ram 4 GB ddr3
Amd AthlonX2 250 ll
گرافیک ۶۴ مگ
Nvidia geforce 6200 torbochashe
البته قصد ارتقا دارم کارت گرافیک عوض کنم
۲. داخل سایت ها پردازنده ام رو میبینم زده۳.۰ گیگاهرتز
اما تو ویندوز system properties زده 1.6 گیگاهرتز مادربرد
Gigabyte M52LT-D3
هست باید مادربرد عوض کنم یا با آپدیت بایوس حل میشه؟
ویندوزم ۷ هست
خیلی ممنونم
سلام 10 یا 11 ! در کل همیشه ما پیشنهادمون نسخه نهایی ویندوز هستش همون 11 ! سوال دوم اطلاعی ندارم ( چیزی که سخت افزار هستش ویندوز نشون میده وقتی 1.6 زده همون 1.6 هستش )
سلام نسخه 64 بیتی رو دانلود و نصب کنید میشه 64 بیت خوب !
گرافیک اینتل نسل 1یا2 4یا7هسته ای لزولیشن 1280x800 گرافیک 1 گیگ
Tpm نداره
سکیری بوت نداره
سلام برگشتنی نیست ! باید از اول ویندوز 8 نصب کنید دوست عزیز طبق اموزش نصب ویندوز 8 عمل کنید
از UEFI پشتیبانی میکنه بزرگوار
امیدوارم حالتون خوب باشه :)
میخواستم بدونم که میشه روی msi X370 ویندوز 8.1 نصب کرد؟
سی پی یو: AMD Dual-Core Processor E-350
وی جی ای: AMD Radeon HD6310 Graphics
رم: DDRIII 4GB
اچ دی دی: 640GB
64بیت
سلام بله میشه
سلام تست شد مشکلی نداشت ! نسخه home هم پیشنهاد نمیشه
سلام رم و گرافیک هم مهم هستش بزرگوار پردازنده میشه ولی لگ خواهید داشت
من دیشب این ویندوز رو نصب کردم اما متاسفانه اصلن با اینترنت کانکت نمیشد حتی وایرلس هم کار نمیکرد
تو رو خدا لطفن بگید چرا ویندوز 8.1 روی لبتاب لنوو بنده وقتی نصب میکنم اصلن درایور اتصال به اینترنت روش علامت ضربدر قرمز هست
متاسفانه مجبور شدم این ویندوز رو عوض کنم اگه امکان داره درایورش هم برام لینک دانلودش بذارید
متاسفانه من اینترنت حجمی دارم و وضع مالیم هم خوب نیست مدام دانلود کنم یا وبگردی کنم
تو رو خدا کمکم کنید
لبتابم لنوو مدل t450s هست tink pad
مرسی منتظر جواب سریع شما هستم
سلام درایو رو بریدس ایت لننو بخش لپ تاپتون دانلود کنید بزرگوار ! مشکل این بوده درایور شبکه شما نصب نبوده بعد از نصب و باید از سایت سازنده دان کنید
خب مشکلم همینه وقتی ویندوز 8.1 نصب کنم دیگه اصلن دسترسی به اینترنت ندارم
در ثانی من بلد نیستم بدونم چه درایوری لازمه یا اصلن اسم این درایور چیه که قبلش دانلود کنم بعد اونو در هادرم ذخیره کنم بعد که ویندوز 8.1 نصب کردم اونو فعال کنم
متاسفانه گفتم وقتی این ویندوز نصب میکنم اصلن به اینترنت وصل نمیشه یعنی روی آیکون اینترنت یه علامت ضربدر قرمز هست حتی وقتی سیم مودم هم مستقیم وصل میکنم بازم اتصال به اینترنت نمیشه یعنی همون ضربدر روی آیکون هست
البته میدونم سر شما دوستان شلوغ هست و فرصت ندارید به همه جواب بدید اما اگه بتونید حداقل اسم این درایور رو به زبان انگلیسی یا فارسی بنویسید تا برم یه جایی دانلود کنم تا مشکلم برطرف بشه
راستش من نمیتونم با ویندوز 10 یا 11 کار کنم چون همه حجم اینترنتم بخاطر آپدیت ها از بین میره و من نمیتونم مدام حجم بخرم باید از ویندوزی استفاده کنم که مدام آپدیت نخواد
سپاس مهندس گرامی منتظر پاسخ شما هستم
سلام وظیفه ما قرار دادن لینک سالم و اورجینال هستش نصب درایور و بعد از نصب با شماست دوست عزیزم
موفق باشید
بعد نصب ویندوز 8.1 مدام مانیتور رو حالت monitor is going sleep میره تمام تنظیمات حالت خواب ویندوز غیر فعال شده ولی مجدد حدودا هر بیس دیقه حتی هنگام کار با سیستم مانیتور sleep میشه و باید سیستم رو مجدد راه اندازی کنم،
ضمنا ویندوز قبلیم 10 بود به علت سنگین بودن دوباره 8.1 نصب کردم
تو ویندوز قبلی و کلا هیچوقت همچین مشکلی نداشتم
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
درود
مشکل از ویندوز نمیتونه باشه عزیز. از تنظیمات کنترل پنل بخش مانیتور رو بررسی کنید شاید از اون قسمت محدودیت اعمال شده.
داداش لب تاب من قبلا ویندوز ده و 7 روش نصب بود وقتی ویندوز 11 آمد موقعه ویندوز این دو تا ویندوز رو هم پاک کردم و گفتم فقد ویندوز 11 باشه اما الان که دیدم این ویندوز بدرد لب تاب نمی خوره چون لب تاب من سیستمش ضعیفه و الان می خواهم که دوباره ویندوز هشت نصب کنم روی لب تابم از طریق فلش قبلا دو سه بار نصب کردم
نصب شد اما این دفعه نمی دونم مشکل از چیه
و اون قسمت که لب تاب ریستارت می کنی f2 رو می زنم نشون میده که این فلش بوت شده اما وقتی رو نصب می زنم نصب نمیشه
وقت بخیر روی ویندوز زیر نصب میشه آیا
intel core tm 2 quad Q8400 2.66gh
Ram 4
Gpu 1GB
لطفا متن دقیق رو ارسال کنید
کمکم کنید
چگونه برم داخل set up
کمکم کنید