دانلود ویندوز 11 کم حجم Windows 11 Pro Lite 24H2 Build 26100.1000 نصب ویندوز 11 لایت
Windows 11 Lite نسخه کم حجم از نسل جدید محصول مایکروسافت است ، بعد از آمدن ویندوز 11 و رونمایی از سیستم پیشنهادی مایکروسافت بسیاری از کاربران نا امید شدند ! چون در ویندوز 11 سخت افزار نسبتا قوی نیاز است و برای داشتن سرعتی پایدار باید پیش نیاز ها حتی المکان رعایت شود ، در این پست برای شما نسخه لایت و کم حجم ویندوز 11 را آماده دانلود کرده ایم. در این نسخه بسیاری از امکانات ویندوز اصلی حذف شده است البته به نحوی حذف شده که به هسته اصلی آسیب نرساند و حذف این امکانات باعث شده که لفشار به سخت افزار بسیار پایین بیاد و برای به جای استفاده از ان برای اپ های ویندوز صرف گیم یا پردازش های نرم افزاری شود.
Windows 11 Lite برای کسانی که با ویجت ها و اپ های پیش فرض ویندوزی کاری ندارند ساخته شده است ، جامعه هدف را می توان به گیمر ها و کاربران حرفه ای و همچنین کسانی که سیستم ضعیفی برای نصب نسخه اصلی دارند نام برد، البته به لطفا TOOLBOX که بعد از نصب ویندوز 11 نصب می شود شما می توانید هر امکانی که حذف شده است را برگردانید و این نقطه عطف این بیلد از ویندوز است.
✅ نام نرم افزار | Windows 11 lite | ❤️ تعداد دانلود | 24828 |
⭐نسخه نرم افزار | 24H2 Build 26100.1000 | 🔥 هزینه | دانلود رایگان |
✔️ نیازمند سیستم | 64 بیتی | 🔆 حجم فایل | 3.6 گیگابایت |
توجه داشته باشید این ورژن خاص از ویندوز 11 که در این پست می توانید دانلود کنید، دارای مرورگر اینترنت نیست. علاوه بر این هیچ بروزرسانی ای روی آن نصب نشده است و یک نسخه تازه به شمار می رود. برای استفاده از ghost toolbox نیاز به داشتن ارتباط اینترنتی خواهید داشت. اگر ssd شناسایی نشود، باید از ورژن عادی قابل بوت کردن استفاده کنید. در ورژن های بعدی، انتظار می رود اپلیکیشن ها، کلک ها، و uwp های تازه ای اضافه شود. اگر با ارور no images are available رو به رو شدید باید فایل autounattend.xml از فلش مموریتان پاک سازی کنید یا ei.cfg را دانلود و داخل فولدر سورس هایتان کپی کنید. از دیگر ویژگی های این برنامه، بهینه سازی شدن page file آن است. می توانید از آیکون های اختصاصی استفاده کنید. امکان متوقف کردن بروزرسانی ویندوز تا سال 2077 وجود دارد. این نسخه از ویندوز از بازی های uwp پشتیبانی می کند. می توانید زبان فارسی را نیز به راحتی اضافه نمایید. در پست های قبل تر دانلود ویندوز 10 کم حجم هم قرار گرفته بود.
ویژگی های نرم افزار Windows 11 Pro Lite
- بهینه سازی شده
- امکان بروزرسانی یا توقف آن تا 2077
- پشتیبانی از بازی های uwp
- پشتیبانی از تقریبا تمام زبان های زنده دنیا
- برداشتن محدودیت TPM و Secure Boot
- ارائه دادن TOOLBOX نرم افزاری بعد از نصب ویندوز برای بازگرداندن ویژگی های اصلی
- افزایش امنیت نسبت به نسخه های قبلی
- حذف شدن اپلیکیشن های غیرکاربردی ویندوز
- حذف شدن ویندوز دفندر
- غیر فعال کردن ریموت دسکتاپ
⚠️ نکات مهم ویندوز 10 لایت
♦️ معمولا نسخه های لایت مرورگر را نیز حذف می کنند بهتر است یک مرورگر نظیر کروم یا فایرفاکس دانلود کنید و روی فلش یا هارد دیسک کپی کنید تا بعد از بالا آمدن ویندوز نصب کنید.
♦️ معمولا نیازی به فعال سازی TPM ندارند.
♦️ قابلیت نصب به صورت UEFI فراهم می باشد و فقط 64 بیتی است!
♦️ بیلد ویندوز 23H2.22631.3296 تا مارس 2024 آپدیت می باشد.
♦️ بعد از بالا آمدن ویندوز به اینترنت نیاز دارید تا ابزار TOOLBOX در دسترس قرار بگیرد.
♦️ حذفیات ویندوز را می توانید با کلیک روی لینک زیر مشاهده کنید.
✔️ مرتبط با پست :
سوالات متداول دانلود ویندوز 11 کم حجم
در نسخه ویندوز 11 کم حجم چه چیزی حذف شده است؟
🔵 یک لیست بلند بالا از اپلیکیشن های پیش فرض مایکروسافت حذف شده که لیست آن در پست موجود است.
آیا در مقایسه با نسخه اصلی این نسخه سرعت بهتری دارد؟
🔵 بدون شک سرعتی بالاتر را تجربه خواهید کرد و درگیری سخت افزار با اپلیکیشن های پیش فرض نصب شده به شدت کاهش پیدا کرده است.
این نسخه مناسب چه کسانی است؟
🔵 گیمرها و افراد حرفه ای و کسانی که بودن یا نبودن اپ های پیش فرض ویندوز لطمه ای به کارشان نمی زند.
متوجه نشدم
تست شد با RUFUS ایراد نداره عین ارور رو قید کنید
سلام مشکلی نخواهید داشت البته ما همواره نسخه اصلی رو پیشنهاد می کنیم ولو نیاز به لایت داشته باشید
Intel Pentium CPU G3250 @ 3.20GHz
RAM 8 1600MHZ
GPU GT730 2G DDR3
مادربرد ASUS_H81 PLUS
HARD 1T
میتونم ویندو 11 HOME نصب کنم? چون الان وینLTSC10 نصب قبلا هم 11 هوم نصب کردم تفاوت زیادی حس نکردم نه لگ داشت نه چیزی بعد اگه 11 نصب کنم چون سیستم قدیمیه اپپدیت میشه و ایا مشکلی برای سیستم پیش نمیاد ببخشید که طولانی شد
سلام میشه نصب کرد لگ فک نکنم باشه فقط حین نصب باید ترفند بایپس tpm رو بزنید که در آموزش نصب قید کردیم ، اپدیت هم میشه البته فعلا بیلد های آینده رو نمی دونم
intel x7 8750
ram 4g
ssd128
آیا روی این مشخسات بدون لگ کارمیکنه
سلام لگ احتمالا نداشته باشید نسخه اورجینال رو نصب کنید
سلام بله میشه
سلام فعلا خیر در ضمن از خود آپدیت ویندوز هم میشه انجام داد
مشخصات لپتاپ من:
RAM: 6GB DDR3
VGA: GT 740m 2GB & Intel HD 4000
CPU: Intel Core i5 3330U 2.4GHz
Hard: 1TB HDD
این ویندوز لایت چجوری روی این لپتاپ اجرا میشه؟
دانلود کنید روی فلش بوت کنید و نصب کنید از طریق بوت !
برای من هم پسورد میخواد لطفاً راهنمایی کنید
با سلام عدد 1 را وارد کنید
توی توضیحات تصاویر نسخه Ghost هستش اما لینک نسخه Nexus رو قرار دادید!
بی زحمت ی بررسی بفرمایید اگر فایل مناسب بود قرار بدید تو سایت
من اگه ممکنه بیلد 963 نسخه ghost spectre رو سریع تر قرار بدین
من خودم قبلا بیلد 819 داشتم که آپدیت کردم به 963 و هیچ مشکلی نداره
الان میخوام یه بار از اول بیلد 963 رو نصب کنم
mediafire فیلتره وگرنه خودمم میتونستم دانلود کنم
سعد میخواستم بدونم که کدوم نسخه ویندوز 11 از نظر شما سریع تر و برای گیم بهتره
nexus یا ghostspectre؟
سلام
چرا باگ داشت تو amd که ما فیکس کردیم بزرگوار الان نسخه ghost جایگزین شده و می تونید دان کنید ، تو سطح نت بیشتر برای بازی ghost رو پیشنهاد دادن بازم باید تست کنید
این نسخه لایت سرعتش بیشتر شده؟ میتونیم مروگر و برنامه های مثل ویدیو پلیر ریکوردر صفحه و خلاصه برنامه های مختلف.. روش نصب کنیم یا نه؟
برای گیم نمیخوام فقط برای وب گردی و و کارای عادی
میشه رو نسخه لایت حساب کرد؟
نسخه لایت سیستم شما رو ارتقا نمیده صرفا به سیستم شما کمتر فشرا میاد و پیش نیازهای اضافی ازش حذف شده
سیستم به طبع کمتر درگیر هستش و سرعتتون تا حدی افزایش پیدا میکنه ، خیر در نصب نرم افزارها مشکلی فک نکنم باشه
ممنون از سایت خوبتون ...
نسخه لایت بعد از نصب چه حجمی از هارد رو اشغال می کنه؟
سلام انصافا بعد نصب نگاش نکردم ! وسازنده هم چیزی قید نکرده
لینک ها خراب است.
لطفاً بررسی کنید.
با سلام تست شد ایرادی نداره !
سلام خوب این اپدیتش هست بزرگوار !
وقت بخیر
میخواستم بدونم نسخه 1702 مال ghost spectre هست یا نکسوس؟
سلام ما ghost میذاریم کلا
اینجا برای دانلود سه فایل زیپ گذاشتید یا محتوایات هرسه فایل زیپ یکی هستند؟ و آیا باید هر سه فایل زیپ رو توی یه فلش بریزیم؟ من قبلا که با چنین حالتی مواجه میشدم یک از فایل های زیپ رو که اکسترکت میکردم همون کار میکرد باهاش ویندوز نصب میشد.
ممنون بابت سایت و نرم افزارهای خوب تون
سلام دیفندر فعال نیست ! همه باید دان شه داخل یه پوشه بذارید پارت از حالت فشرده خارج شه
پاکش کردم
ویندوز 11 قابل نصب برروی هرسیستمی با رم 2 گیگ و بالاتر بدون نیازبه پیش نیازهای گفته شده توسط مایکروسافت ازجمله داشتن TPM و غیره ، با رانتایم و نرم افزارهای اولیه موردنیاز کاربران از پیش نصب شده از جمله office 365 و nekoray subs و پلیر پخش کننده فیلم و..... و کیبورد و فونت فارسی با نصب سریعتر و آسان با فایل esd (نصب با برنامه winntsetup) در کانال تلگرام windows11_installed قرارگرفت. بدلیل عدم امکان تست توسط ادمینها ، لینک دراینجا قرار نمیتونه داده بشه.
سلام بله باید اپدیتش رو باز کنید
تست کردیم بدون ایراد اکستراک شد !!!!
لطفا سریع درستش کنین
الان ویندوز قبلی هم پاک شده موقع نصب ویندوز. دیسک ویندوز پورتابل هم گم کردم
لعنت به این شانس
تست شد روی سرور مجازی نصب کردیم بدون هیچ ایرادی بزرگوار اول قرار دادن هم تست کرده بودیم محض اطمینان خودمون و شما دوباره نصب کردیم بدون هیچ ایرادی تا اخر نصب شد !!!!!
وقت بخیر
امنیت این ویندوزهای غیر رسمی چطوره؟ از لحاظ تروجان و بک دور و این چیزا؟
سلام تست می کنیم بزرگوار هیچ مشکلی ندارن ! روی یکی از سیستم های دوستان که اینجا کار میکنن همین نصبه
اینترنتم هم وصله
به اینترنت و یا دراویر گرافیک مربوط میشه مشکلتون و یا نصب نبودن نت فرم ورک
حتما قرار میگیره
ضمنا با توجه به اینکه ویندوز 11 LTSC منتشر شده، دیدم که نسخه ghost spectre این ویندوز هم اومده اگر امکانش هست این رو هم منتشر کنید.
ممنون از شما
لطفا کمک کنید.
این مورد خودتون باید تایین کرده باشید
با نصب ویندوز که خود به خود یوزر و پسورد نمیخواد تا شما تایین کنید